<transcy>מדיניות פרטיות</transcy>

מדיניות פרטיות זו מתארת כיצד venalisa.com ("האתר" או "אנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך כאשר אתה מבקר או מבצע רכישה מהאתר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים אודות המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תפנה אלינו לקבלת תמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות יחיד באופן ייחודי (כולל המידע להלן) כ"מידע אישי ". ראה את הרשימה שלהלן לקבלת מידע נוסף אודות המידע האישי שאנו אוספים ולמה.

מידע על המכשיר

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן אינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה צופה, מונחי חיפוש וכיצד אתה מתקשר עם האתר.
  • מטרת האוסף: לטעון את האתר במדויק עבורך, ולבצע ניתוחים על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האוסף: נאסף אוטומטית כשאתה ניגש לאתר שלנו באמצעות פיקסלים.
  • גילוי מטרה עסקית: משותף עם Shopify שלנו במעבד

מידע על ההזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת חיוב, כתובת משלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.
  • מטרת האוסף: לספק לך מוצרים או שירותים למימוש החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לדאוג למשלוח, ולספק לך חשבוניות ו / או אישורי הזמנות, לתקשר איתך, לסקור את ההזמנות שלנו לסיכון או הונאה פוטנציאליים, וכשהוא בתור עם ההעדפות ששיתפת איתנו, לספק לך מידע או פרסום הנוגע למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האוסף: נאסף ממך.
  • גילוי מטרה עסקית: משותף עם Shopify שלנו במעבד

מידע על תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת חיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.)
  • מטרת האוסף: לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האוסף: נאסף ממך.

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל 16. איננו אוספים בכוונה מידע אישי מילדים. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ומאמין שילדך מסר לנו מידע אישי, אנא פנה אלינו בכתובת (sales@venalisa.com) לבקשת מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו משתפים את המידע האישי שלך עם נותני שירותים שיעזרו לנו לספק את שירותינו ולקיים איתך את החוזים שלנו, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו.
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך בכדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת לקבלת מידע שאנו מקבלים, או כדי להגן על זכויותינו בדרך אחרת.

פרסום התנהגותי

כמתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך בכדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Google Analytics כדי לעזור לנו להבין כיצד הלקוחות שלנו משתמשים באתר.
  • אנו משתפים מידע על השימוש שלך באתר, על הרכישות שלך ועל האינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק ממידע זה ישירות עם שותפי הפרסום שלנו, ובמקרים מסוימים באמצעות עוגיות או טכנולוגיות דומות אחרות (שתוכלו להסכים להן, תלוי במיקום שלכם).

שימוש במידע אישי

אנו משתמשים במידע האישי שלך בכדי לספק לך את שירותינו, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומימוש הזמנתך, ועדכניך לגבי מוצרים, שירותים ומבצעים חדשים.

בסיס חוקי

בהתאם לתקנה הכללית להגנת נתונים ("GDPR"), אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך על פי הבסיסים החוקיים הבאים:

  • הסכמתך;
  • ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
  • ציות לחובותינו החוקיות;
  • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
  • לבצע משימה שבוצעה לטובת הציבור;
  • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם עוקפים את זכויותיכם וחירויותיכם.

הַחזָקָה

כאשר אתה מבצע הזמנה דרך האתר, נשמור את המידע האישי שלך לרישומינו אלא אם כן עד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' להלן.

קבלת החלטות אוטומטית

אם אתה תושב אזור ה- EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס אך ורק על קבלת החלטות אוטומטית (הכוללת פרופיל), כאשר לקבלת החלטות זו יש השפעה משפטית עליך או באופן אחר משפיע עליך באופן משמעותי.

המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטית מוגבלת כדי למנוע הונאות שאינן משפיעות עליך משפטית או משמעותית אחרת.

שירותים הכוללים אלמנטים של קבלת החלטות אוטומטיות כוללים:

  • רישום זמני של כתובות IP המשויכות לעסקאות כושלות חוזרות ונשנות. דניליסט זה נמשך מספר שעות מועט.
  • רישום זמני של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP המנוענות ממס. דניליסט זה נמשך מספר ימים קטן.

מכירת מידע אישי

האתר שלנו מוכר מידע אישי, כהגדרתו בחוק פרטיות הצרכן של קליפורניה משנת 2018 ("CCPA").

  • קטגוריות מידע שנמכרו;
  • הוראות כיצד להפסיק את המכירה;
  • האם העסק שלך מוכר מידע על קטינים (מתחת לגיל 16) ובאם תקבל אישור חיובי;
  • אם אתה מספק תמריץ כספי לא למכור מידע, ספק מידע אודות מה זה תמריץ.]

הזכויות שלך

GDPR

אם אתה תושב ה- EEA, יש לך זכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך, להעבירו לשירות חדש ולבקש כי המידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק.

המידע האישי שלך יעובד בתחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לצורך אחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה ולארצות הברית.

CCPA

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך (הידוע גם בשם 'הזכות לדעת'), להעבירו לשירות חדש ולבקש לתקן את המידע האישי שלך. , עודכן או נמחק.

עוגיות

עוגיה היא כמות קטנה של מידע שמורדת למחשב או למכשיר שלך בעת ביקור באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, כולל קובצי cookie פונקציונליים, ביצועים, פרסום, מדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חוויית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון כניסה ובחירת אזור). המשמעות היא שאינך צריך להזין מידע זה מחדש בכל פעם שאתה חוזר לאתר או גולש מדף אחד לאחר. עוגיות מספקות גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם מדובר בפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר שלנו ולספק את השירותים שלנו.

משך הזמן שנשאר קובץ Cookie במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי אם מדובר בקובץ Cookie "מתמשך" או "הפעלה". קובצי Cookie של מושב נמשכים עד להפסקת הגלישה וקובצי Cookie קבועים מחזיקים מעמד עד שהם פוגים או נמחקים. רוב העוגיות בהן אנו משתמשים קבועות ותוקפן יפוג בין 30 דקות לשנתיים מיום הורדתם למכשיר שלך.

ניתן לשלוט ולנהל עוגיות בדרכים שונות. זכור כי הסרה או חסימה של קובצי cookie עלולים להשפיע לרעה על חוויית המשתמש שלך וחלקים מאתרנו עשויים שלא להיות נגישים יותר.

רוב הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אך באפשרותך לבחור אם לקבל קבצי Cookie באמצעות פקדי הדפדפן שלך או לא, שנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות".

בנוסף, שים לב שחסימת קובצי Cookie עשויה שלא למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו חולקים מידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל הסכמה לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" לעיל.

אל תעקוב

לידיעתך, מכיוון שאין הבנה עקבית של התעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את איסוף הנתונים ואת שיטות השימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

שינויים

אנו עשויים לעדכן מדיניות פרטיות זו מעת לעת על מנת לשקף, למשל, שינויים בפרקטיקות שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

איש קשר

למידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות, או אם ברצונך להגיש תלונה, אנא פנה אלינו בדוא"ל לכתובת sales@venalisa.com