<transcy>מדיניות פרטיות</transcy>

מדיניות פרטיות זו מתארת כיצד venalisa.com ("האתר" או "אנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך כאשר אתה מבקר או מבצע רכישה מהאתר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים אודות המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים לאסוף מידע נוסף אם תפנה אלינו לקבלת תמיכה בלקוחות. במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות יחיד באופן ייחודי (כולל המידע להלן) כ"מידע אישי ". ראה את הרשימה שלהלן לקבלת מידע נוסף אודות המידע האישי שאנו אוספים ולמה.

מידע על המכשיר

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן אינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה צופה, מונחי חיפוש וכיצד אתה מתקשר עם האתר.
  • מטרת האוסף: לטעון את האתר באופן מדויק עבורך, ולבצע ניתוחים על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האוסף: נאסף אוטומטית כשאתה ניגש לאתר שלנו באמצעות פיקסלים.
  • גילוי מטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify

מידע על ההזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת חיוב, כתובת משלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.
  • מטרת האוסף: לספק לך מוצרים או שירותים למימוש החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לדאוג למשלוח, ולספק לך חשבוניות ו / או אישורי הזמנות, לתקשר איתך, לבדוק את ההזמנות שלנו לסיכון או הונאה פוטנציאליים, וכשהוא בתור עם ההעדפות ששיתפת איתנו, לספק לך מידע או פרסום הנוגע למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האוסף: נאסף ממך.
  • גילוי מטרה עסקית: משותף עם המעבד שלנו Shopify

מידע על תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת חיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיסי אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.)
  • מטרת האוסף: לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האוסף: נאסף ממך.

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל 16. איננו אוספים בכוונה מידע אישי מילדים. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ומאמין שילדך מסר לנו מידע אישי, אנא פנה אלינו בכתובת (sales@venalisa.com) לבקשת מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו משתפים את המידע האישי שלך עם נותני שירותים שיעזרו לנו לספק את שירותינו ולקיים איתך את החוזים שלנו, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Shopify משתמש במידע האישי שלך כאן: https://www.shopify.com/legal/privacy .
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך בכדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת לקבלת מידע שנקבל, או כדי להגן על זכויותינו בדרך אחרת.

פרסום התנהגותי

כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Google Analytics כדי לעזור לנו להבין כיצד הלקוחות שלנו משתמשים באתר. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Google משתמשת במידע האישי שלך כאן: https://policies.google.com/privacy?hl=iw תוכל גם לבטל את הסכמתך ל- Google Analytics כאן: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • אנו משתפים מידע על השימוש שלך באתר, על הרכישות שלך ועל האינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק ממידע זה ישירות עם שותפינו לפרסום, ובמקרים מסוימים באמצעות עוגיות או טכנולוגיות דומות אחרות (שתוכלו להסכים להן, תלוי במיקום שלכם).

למידע נוסף על אופן פעולתו של פרסום ממוקד, תוכלו לבקר בדף החינוכי של יוזמת הפרסום ברשת ("NAI") בכתובת http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .

תוכל לבטל את הסכמתך לפרסום ממוקד על ידי:

בנוסף, תוכל לבטל את הסכמתך לשירותים אלה על ידי ביקור בפורטל ביטול ההסכמה של הברית לפרסום דיגיטלי בכתובת: http://optout.aboutads.info/ .

שימוש במידע אישי

אנו משתמשים במידע האישי שלך בכדי לספק את שירותינו אליך, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומימוש הזמנתך, ועדכניך לגבי מוצרים, שירותים ומבצעים חדשים.

בסיס חוקי

בהתאם לתקנה הכללית להגנת נתונים ("GDPR"), אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך על פי הבסיסים החוקיים הבאים:

  • הסכמתך;
  • ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
  • ציות לחובותינו החוקיות;
  • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
  • לבצע משימה שבוצעה לטובת הציבור;
  • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם עוקפים את זכויותיכם וחירויותיכם.

הַחזָקָה

בעת ביצוע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך לרישומינו אלא אם כן עד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' להלן.

קבלת החלטות אוטומטית

אם אתה תושב ה- EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס אך ורק על קבלת החלטות אוטומטית (הכוללת פרופיל), כאשר לקבלת החלטות זו יש השפעה משפטית עליך או באופן אחר משפיע עליך באופן משמעותי.

המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטית מוגבלת כדי למנוע הונאות שאינן משפיעות עליך משפטית או משמעותית אחרת.

שירותים הכוללים אלמנטים של קבלת החלטות אוטומטיות כוללים:

  • רישום זמני של כתובות IP המשויכות לעסקאות כושלות חוזרות ונשנות. דניליסט זה נמשך מספר שעות מועט.
  • רישום זמני של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP המנוסלות מסורק. דניליסט זה נמשך מספר ימים מועט.

מכירת מידע אישי

האתר שלנו מוכר מידע אישי, כהגדרתו בחוק פרטיות הצרכן של קליפורניה משנת 2018 ("CCPA").

  • קטגוריות מידע שנמכרו;
  • הוראות כיצד להפסיק את המכירה;
  • האם העסק שלך מוכר מידע על קטינים (מתחת לגיל 16) ובאם תקבל אישור חיובי;
  • אם אתה מספק תמריץ כספי לא למכור מידע, ספק מידע אודות מה זה תמריץ.]

הזכויות שלך

GDPR

אם אתה תושב אזור ה- EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך, להעבירו לשירות חדש ולבקש כי המידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק.

המידע האישי שלך יעובד בתחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לצורך אחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה ולארצות הברית. למידע נוסף על האופן שבו העברות נתונים תואמות את ה- GDPR, ראה מאמר ה- GDPR של Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

CCPA

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך (המכונה גם 'הזכות לדעת'), להעבירו לשירות חדש ולבקש לתקן את המידע האישי שלך. , עודכן או נמחק.

עוגיות

עוגיה היא כמות קטנה של מידע שמורדת למחשב או למכשיר שלך בעת ביקור באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, כולל קובצי Cookie פונקציונליים, ביצועים, פרסום, מדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חוויית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון כניסה ובחירת אזור). המשמעות היא שאינך צריך להזין מידע זה מחדש בכל פעם שאתה חוזר לאתר או גולש מדף אחד לאחר. עוגיות מספקות גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר שלנו ולספק את השירותים שלנו.

עוגיות הכרחיות לתפקוד החנות

שֵׁם פוּנקצִיָה
_ab משמש בקשר עם גישה למנהל.
_ מאובטח_מושב משמש בקשר לניווט בחלון הראווה.
עֲגָלָה משמש בקשר לעגלת הקניות.
cart_sig משמש בקשר לקופה.
cart_ts משמש בקשר לקופה.
קופה_סימן משמש בקשר לקופה.
סוֹד משמש בקשר לקופה.
safe_customer_sig משמש בקשר לכניסה ללקוח.
חלון ראווה_עכל משמש בקשר לכניסה ללקוח.
_shopify_u משמש כדי להקל על עדכון פרטי חשבון הלקוח.

דיווח ו- Analytics

שֵׁם פוּנקצִיָה
_הסכמה למעקב_ העדפות מעקב.
_דף נחיתה עקוב אחר דפי נחיתה
_orig_referrer עקוב אחר דפי נחיתה
_s ניתוח Shopify.
_shopify_fs ניתוח Shopify.
_חנות_ס ניתוח Shopify.
_shopify_sa_p ניתוח Shopify המתייחס לשיווק והפניות.
_shopify_sa_t ניתוח Shopify המתייחס לשיווק והפניות.
_חנות_י ניתוח Shopify.
_y ניתוח Shopify.

משך הזמן שנשאר קובץ cookie במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי אם מדובר בקובץ cookie "מתמשך" או "הפעלה". עוגיות מושב נמשכות עד שתפסיק לגלוש ועוגיות קבועות נמשכות עד שתוקפן או נמחק. רוב העוגיות בהן אנו משתמשים קבועות ותוקפן יפוג בין 30 דקות לשנתיים מיום הורדתם למכשיר שלך.

ניתן לשלוט ולנהל עוגיות בדרכים שונות. זכור כי הסרה או חסימה של קובצי cookie עלולה להשפיע לרעה על חוויית המשתמש שלך וחלקים מאתרנו עשויים להיות לא נגישים יותר.

מרבית הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אך באפשרותך לבחור אם לקבל קבצי Cookie באמצעות פקדי הדפדפן שלך, או שנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" בדפדפן. למידע נוסף על אופן שינוי הגדרות הדפדפן שלך או כיצד לחסום, לנהל או לסנן קובצי cookie ניתן למצוא בקובץ העזרה של הדפדפן או דרך אתרים כגון www.allaboutcookies.org .

בנוסף, שים לב שחסימת קובצי Cookie עשויה שלא למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו חולקים מידע עם צדדים שלישיים, כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל הסכמה לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" לעיל.

אל תעקוב

לידיעתך, מכיוון שאין הבנה עקבית של התעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את איסוף הנתונים ואת שיטות השימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

שינויים

אנו עשויים לעדכן מדי פעם מדיניות פרטיות זו על מנת לשקף, למשל, שינויים בפרקטיקות שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

איש קשר

למידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות או אם ברצונך להגיש תלונה, אנא פנה אלינו בדוא"ל לכתובת sales@venalisa.com