מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות זו מתארת ​​כיצד venalisa.com ("האתר" או "אנו") אוספת, משתמשת וחושפת את המידע האישי שלך בעת ביקור או רכישה מהאתר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים אודות המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הדרוש לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תיצור איתנו קשר לתמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות אדם באופן ייחודי (כולל המידע שלהלן) כ"מידע אישי ". עיין ברשימה למטה למידע נוסף אודות אילו מידע אישי אנו אוספים ומדוע.

פרטי המכשיר

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: גרסת דפדפן האינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע על קובצי cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה מציג, מונחי חיפוש וכיצד אתה מתקשר עם האתר.
  • מטרת האיסוף: כדי לטעון את האתר בצורה מדויקת עבורך ולבצע ניתוח על השימוש באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האוסף: נאסף אוטומטית כשאתה ניגש לאתר שלנו באמצעות פיקסלים.
  • חשיפה למטרה עסקית: משותפת עם המעבד שלנו Shopify

פרטי הזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיס אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.
  • מטרת האיסוף: כדי לספק לך מוצרים או שירותים כדי למלא את החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לארגן משלוח ולספק לך חשבוניות ו/או אישורי הזמנה, לתקשר איתך, בדוק את ההזמנות שלנו לסיכון פוטנציאלי או הונאה, וכאשר בהתאם להעדפות ששיתפת אותנו, ספק לך מידע או פרסום הנוגע למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האוסף: שנאסף ממך.
  • חשיפה למטרה עסקית: משותפת עם המעבד שלנו Shopify

מידע על תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף: שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיס אשראי, PayPal), כתובת דוא"ל ומספר טלפון.)
  • מטרת האוסף: כדי לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האוסף: שנאסף ממך.

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל 16. אנו לא אוספים בכוונה מידע אישי מילדים. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ואתה סבור שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור איתנו קשר בכתובת (sales@venalisa.com) כדי לבקש מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו חולקים את פרטיך האישיים עם ספקי שירות כדי לסייע לנו לספק את שירותינו ולממש את החוזים שלנו איתך, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו.
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, להגיב להזמנה, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת למידע שאנו מקבלים, או כדי להגן על זכויותינו באופן אחר.

פרסום התנהגותי

כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שלדעתנו עשויה לעניין אותך. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Google Analytics כדי לעזור לנו להבין כיצד לקוחותינו משתמשים באתר.
  • אנו משתפים מידע אודות השימוש שלך באתר, הרכישות שלך והאינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק מהמידע הזה ישירות עם שותפי הפרסום שלנו, ובמקרים מסוימים באמצעות שימוש בעוגיות או בטכנולוגיות דומות אחרות (אשר אתה עשוי להסכים להן, בהתאם למיקום שלך).

שימוש במידע אישי

אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך את השירותים שלנו, הכולל: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח והגשמת ההזמנה שלך, ושמירה על עדכונים לגבי מוצרים, שירותים והצעות חדשים.

בסיס חוקי

בהתאם לתקנה הכללית להגנה על נתונים ("GDPR"), אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך לפי הבסיסים החוקיים הבאים:

  • הסכמתך;
  • ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
  • עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו;
  • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
  • לבצע משימה המתבצעת לטובת הציבור;
  • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם גוברים על זכויותיך וחירויותיך הבסיסיות.

שמירה

כאשר אתה מבצע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך לרישומינו אלא אם תבקש מאתנו למחוק מידע זה. למידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' להלן.

קבלת החלטות אוטומטית

אם אתה תושב ה- EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס אך ורק על קבלת החלטות אוטומטית (הכוללת פרופיל), כאשר קבלת החלטות זו משפיעה עליך משפטית או משפיעה עליך באופן משמעותי.

המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטית מוגבלת כדי למנוע הונאה שאין לה השפעה משפטית או משמעותית אחרת עליך.

שירותים הכוללים אלמנטים של קבלת החלטות אוטומטית כוללים:

  • רשימת מניעים זמנית של כתובות IP המשויכות לעסקאות שנכשלו שוב ושוב. דניליסט זה נמשך מספר שעות קטן.
  • רשימת זמני של כרטיס האשראי המשויך לכתובות IP מסומנות. דניליסט זה נמשך מספר ימים קטן.

מכירת מידע אישי

האתר שלנו מוכר מידע אישי, כהגדרתו בחוק פרטיות הצרכנים של קליפורניה משנת 2018 ("CCPA").

  • קטגוריות מידע שנמכרו;
  • הוראות כיצד לבטל את המכירה;
  • האם העסק שלך מוכר מידע על קטינים (מתחת לגיל 16) והאם אתה משיג הרשאה חיובית;
  • אם אתה נותן תמריץ כספי לא למכור מידע, ספק מידע אודות מהו התמריץ.]

הזכויות שלך

GDPR

אם אתה תושב ה- EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך, להעבירו לשירות חדש ולבקש לתקן, לעדכן או למחוק את המידע האישי שלך.

המידע האישי שלך יעובד בתחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לאחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה וארצות הברית.

CCPA

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך (המכונה גם 'הזכות לדעת'), להעביר אותו לשירות חדש ולבקש כי האישי שלך המידע יתוקן, יתעדכן או יימחק.

עוגיות

עוגיה היא כמות מידע קטנה המורדת למחשב או למכשיר שלך בעת ביקור באתר שלנו. אנו משתמשים במספר עוגיות שונות, כולל פונקציונליות, ביצועים, פרסום ועוגיות מדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חווית הגלישה שלך על ידי כך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון התחברות ובחירת אזור). המשמעות היא שאתה לא צריך להזין מידע זה בכל פעם שאתה חוזר לאתר או עובר מדף אחד למשנהו. עוגיות מספקות גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

אנו משתמשים בעוגיות הבאות כדי לייעל את החוויה שלך באתר ולספק את השירותים שלנו.

משך הזמן שנותר קובץ cookie במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי אם מדובר בעוגיה "מתמשכת" או "הפעלה". עוגיות הפעלה נמשכות עד שתפסיק לגלוש ועוגיות מתמשכות נמשכות עד שתוקפן פג או נמחק. רוב העוגיות בהן אנו משתמשים הן קבועות ותוקפן יפוג בין 30 דקות לשנתיים מיום הורדתן למכשיר שלך.

תוכל לשלוט ולנהל קובצי Cookie בדרכים שונות. זכור כי הסרה או חסימה של קובצי Cookie עלולה להשפיע לרעה על חווית המשתמש שלך וחלקים של האתר שלנו עשויים להיות זמינים יותר באופן מלא.

רוב הדפדפנים מקבלים קובצי Cookie באופן אוטומטי, אך תוכל לבחור אם לקבל או לא לקבל עוגיות באמצעות פקדי הדפדפן שלך, הנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" של הדפדפן שלך.

בנוסף, שים לב שחסימת עוגיות אינה יכולה למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו משתפים מידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. למימוש זכויותיך או ביטול הסכמה משימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, אנא עקוב אחר ההנחיות בסעיף "פרסום התנהגותי" לעיל.

אל תעקוב

שים לב שמכיוון שאין הבנה עקבית בתעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את אוסף הנתונים ושיטות השימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

שינויים

אנו עשויים לעדכן מדיניות פרטיות זו מעת לעת על מנת לשקף, למשל, שינויים בשיטות העבודה שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

צור קשר

למידע נוסף אודות שיטות הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות או אם ברצונך להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדואר אלקטרוני לכתובת sales@venalisa.com